Taula Ciutadana per a l’Emergència Climàtica de Sant Cugat
Seguim treballant per a l'Emergència Climàtica
SETMANA DE L'ALIMENTACIÓ CONSCIENT
L'eix de Transició alimentària promou la Setmana de l'Alimentació Conscient amb les activitats següents:
Activitats adreçades a tota ciutadania:
- Visita a la Cooperativa La Rural de Collserola
Dissabte, 15 d’octubre, d'11 a 13h al carrer Marcos Redondo s/n.
Presentació dels projectes d’agricultura ecològica de la mà de la mateixa cooperativa i l’experiència de proveïment de verdura local als centres escolars de Sant Cugat, a càrrec de Paidos, empresa de menjadors.
- Taula rodona: L’alimentació. Impactes i alternatives
Divendres, 21 d’octubre, a les 18 h a la 18h Casa de Cultura,
Anirà a càrrec de la Maria Nicolau, autora del llibre "Cuina! O barbàrie" i el Robert Savé, investigador de l’IRTA i coordinador vitivinícola.
Inscriu-te aquí.
- Mercats de Pagès
Els dissabtes al matí al centre i a Mira-sol
- Exposició: "Menja, actua, impacta"
Tot l'any a l'Edifici Centre Esplai d'El Prat.
Adreçades especialment al personal de la restauració:
- Taller: Demostració culinària de cuina Slow Food
Dimarts, 18 d’octubre, a les 18 h a l'Espai Txocu (av. Ragull, 74).
Amb la Susana Aragón, cuinera dels restaurants Cèntric Gastrobar i Ona Nuit i el Mariano Martínez, director de projectes de l’Associació de Gastronomia i Turisme.
Inscriu-te aquí.
- Xerrada: Restaurants sostenibles
Dimecres, 19 d’octubre, 18 h, a l'Espai Txocu (av. Ragull, 74).
A càrrec del Sergio Gil, president de la Fundació Restaurants Sostenibles i professor de la Fundació Basque Culinary Center.
Inscriu-te aquí.
- Taller: Demostració culinària de cuina de reaprofitament
Dimarts, 25 d’octubre, 18 h, a l'Espai Txocu (av. Ragull, 74).
Amb el Sergi de Meià, president de la Fundació Institut Català de la Cuina i la Cultura Gastronòmica, i la Daniele Rossi, gerent del restaurant Rasoterra Bistrot.
Inscriu-te aquí.
- Xerrada: Sostenibilitat a la restauració
Dimecres, 26 d’octubre, 18 h, a l'Espai Txocu (av. Ragull, 74).
A càrrec de l'Ivan Enríquez i l'Arleny Medina del restaurant Green Leka i l'Òscar Teruelo, director del restaurant Cèntric Gastrobar
Inscriu-te aquí.
Es prioritzarà la participació del sector de la restauració de Sant Cugat. Obert a tothom fins a esgotar aforament.