Taula Ciutadana per l’Emergència Climàtica de Sant Cugat
Seguim treballant. Ara des de casa!
SETMANA DE L'ALIMENTACIÓ CONSCIENT
L'eix de Transició alimentària promou la Setmana de l'Alimentació Conscient amb les activitats següents:
Activitats adreçades a tota ciutadania:
- Visita a la Cooperativa La Rural de Collserola
Dissabte, 15 d’octubre, d'11 a 13h al carrer Marcos Redondo s/n.
Presentació dels projectes d’agricultura ecològica de la mà de la mateixa cooperativa i l’experiència de proveïment de verdura local als centres escolars de Sant Cugat, a càrrec de Paidos, empresa de menjadors.
- Taula rodona: L’alimentació. Impactes i alternatives
Divendres, 21 d’octubre, a les 18 h a la 18h Casa de Cultura,
Anirà a càrrec de la Maria Nicolau, autora del llibre "Cuina! O barbàrie" i el Robert Savé, investigador de l’IRTA i coordinador vitivinícola.
Inscriu-te aquí.
- Mercats de Pagès
Els dissabtes al matí al centre i a Mira-sol
- Exposició: "Menja, actua, impacta"
Tot l'any a l'Edifici Centre Esplai d'El Prat.
Adreçades especialment al personal de la restauració:
- Taller: Demostració culinària de cuina Slow Food
Dimarts, 18 d’octubre, a les 18 h a l'Espai Txocu (av. Ragull, 74).
Amb la Susana Aragón, cuinera dels restaurants Cèntric Gastrobar i Ona Nuit i el Mariano Martínez, director de projectes de l’Associació de Gastronomia i Turisme.
Inscriu-te aquí.
- Xerrada: Restaurants sostenibles
Dimecres, 19 d’octubre, 18 h, a l'Espai Txocu (av. Ragull, 74).
A càrrec del Sergio Gil, president de la Fundació Restaurants Sostenibles i professor de la Fundació Basque Culinary Center.
Inscriu-te aquí.
- Taller: Demostració culinària de cuina de reaprofitament
Dimarts, 25 d’octubre, 18 h, a l'Espai Txocu (av. Ragull, 74).
Amb el Sergi de Meià, president de la Fundació Institut Català de la Cuina i la Cultura Gastronòmica, i la Daniele Rossi, gerent del restaurant Rasoterra Bistrot.
Inscriu-te aquí.
- Xerrada: Sostenibilitat a la restauració
Dimecres, 26 d’octubre, 18 h, a l'Espai Txocu (av. Ragull, 74).
A càrrec de l'Ivan Enríquez i l'Arleny Medina del restaurant Green Leka i l'Òscar Teruelo, director del restaurant Cèntric Gastrobar
Inscriu-te aquí.
Es prioritzarà la participació del sector de la restauració de Sant Cugat. Obert a tothom fins a esgotar aforament.